الرؤيا والرسالة والاهداف

Vision, Mission and Goals

الرؤيا :

نسعى للعمل على تحقيق التطوير والتحسين بجودة مخرجاتنا التعليمية كي نجسد رضا الاخرين فينا.

الرسالة

1. الالتزام بمعايير الاعتمادية بانواعها ليكون مسار عمل لنا في التعبير عن قدرة مؤسستنا التعليمية في بناء وتطوير وتحسين مخرجاتها التعليمية وبناء القدرات ضمن اطار ادارة المعرفة بمدخلات وعمليات ومخرجات المؤسسة التعليمية.
  2. تطبيق فاعلية طرائق الضبط الاجرائي لبرامج العمليات التعليمية وفق نظام ادارة الجوة للمواصفة الدولية الايزو 9001 كونها الاساس في تحقيق الاهداف ضمن متطلبات الجهات المستفيدة وسوق العمل.
  3. العمل على ان تكون برامجنا وخططنا التعليمية شفافة ومفهومة وموضع ثقة المؤسسات التعليمية المناظرة والاخرين.
  4. الايمان بتجسيد مبدا التنمية المستدامة في بناء مشاريعنا التعليمية وتحقيق الرصانة العلمية.

الاهداف :

1. تجسيد ثقافة نظام ادارة الجودة والاعتماد الاكاديمي في المؤسسة التعليمية.
  2. تعزيز روح العمل الجماعي ممن خلال المشاركة الفعالة للعاملين كافة ببرامج وخطط المؤسسة التعليمية.
  3. تحقيق متطلبات الجهات المستفيدة وسوق العمل.
  4. تحفيز روح المنافسة في مخرجاتنا التعليمية مع المؤسسات التعليمية الاخرى والرصينة منه.
  5. تطوير وتحسين جودة العمليات التعليمية و البحثية وخدمة المجتمع والتنمية المستدامة وتقويم اليات العمل من خلال تقارير المراجعة للادارة العليا.
  6. كسب رضا وثقة زبائننا والاخرين بجودة برامجنا ومخرجاتنا التعليمية
  7. تفعيل منهجية المؤسسة بالبرامج التعليمية باتجاه التعليم والتعلم.

Vision

We attempt to achieve improvement of the quality of our teaching  outputs in order to attain others’ satisfaction

Message

1.      To commit to reliance standards and generate an expression to reveal our scientific institution ability to improve our outputs within a knowledge  framework that is supported by inputs and outputs of the scientific institution.

2.      To apply the procedural setting of the pedagogical process in accordance with Quality management system that corresponds to ISO 9001 qualification  since this is the basis in achieving the targets that meet the requirements of the labour market.

3.      To make our programs and teaching plans transparent, understandable and trustworthy to counter scientific institutions.

4.      To believe in consolidating the sustainable development in building our pedagogical programs and in achieving the scientific stability.

Goals

1.      To consolidate the Quality Management culture in the Scientific Institution

2.      To enhance the team work through the vital participation in the institution pedagogical plans and programs

3.      To achieve the requirements of the labour market

4.      To spur the competition spirit in our scientific outputs alongside with other institutions.

5.      To upgrade the quality of the pedagogical and research process so as to serve the sustainable development of the society and evaluate the work mechanism through revision reports of the higher management.

6.      To obtain our clients’ satisfaction of our outputs and programs

7.      To activate the teaching programs towards instructing and learning.

الرؤيا والرسالة والاهداف

Vision, Mission and Goals

نبذة تعريفية عن كلية الاسراء الجامعة

تأسست كلية الاسراء الجامعة لتكون صرحا علمياً اكاديمياً معرفياً يضاف الى المسيرة التعليمية الجامعية في عراقنا الحبيب ، وحصلت الكلية على الموافقات الأصولية واعتراف وزارة التعليم العالي والبحث العلمي العراقية بحسب كتاب الوزارة ذي العدد (ج هـ / 1018) المؤرخ في 21/2/2013.